Dobrodošli u moju jedinstvenu sekciju gde imate priliku da sami kreirate svoju idealnu kremu! Ovde ćete pronaći širok spektar visokokvalitetnih prirodnih sastojaka koji su pažljivo odabrani da zadovolje sve potrebe vaše kože. Popunjavanjem forme ispod šaljete zahtev za pravljenje vaše personalizovane kreme. 

Možete izabrati do tri sastojka, fiksna cena za personalizvanu kremu je 1400 RSD. Nakon popunjavanja forme, u roku od 5 radnih dana ću napraviti vašu kremu i poslati vam !

Ispod forme, možete naći opsi i benefite svakog od sastojaka koji su u ponudi !

Nevenovo ulje – Poznato po svojim protivupalnim svojstvima, nevenovo ulje je idealno za umirivanje iritirane kože, pomoć u zarastanju rana i poboljšanje opšteg zdravlja kože.

Glicerin – Deluje kao humektant koji privlači vlagu iz vazduha u kožu, pomažući u održavanju hidratacije i mekoće kože.

Vitamin E – Moćan antioksidant koji pomaže u borbi protiv slobodnih radikala, čime se smanjuje vidljivost bora i finih linija te pomaže u očuvanju mladalačkog izgleda kože.

Ulje koštica grožđa – Lagano ulje bogato antioksidansima, idealno za masnu i aknama sklonu kožu zbog svojih adstrigentnih svojstava i sposobnosti da reguliše prirodnu proizvodnju ulja u koži.

Bademovo ulje – Visoko hranljivo ulje koje je posebno dobro za suvu kožu, omekšava i hidrira, ostavljajući kožu svilenkastom.

Ulje koštica kajsije – Bogato vitaminima i hranljivim materijama, idealno za poboljšanje tonusa kože i održavanje njene elastičnosti.

Jojoba ulje – Jedinstveno u svojoj strukturi, vrlo slično sebumu koji koža prirodno proizvodi, pomaže u regulisanju proizvodnje ulja i izvanredno je za hidrataciju.

Kokosovo ulje – Duboko hidrira i kondicionira kožu, a takođe ima antimikrobna svojstva koja mogu pomoći u zaštiti kože od bakterija.

Maslinovo ulje – Odlično za suvu kožu, pomaže u obnovi oštećene kože i pruža dugotrajnu hidrataciju i zaštitu.

Ulje šargarepe – Sadrži visok nivo beta-karotena i vitamina A koji su ključni za zdravlje kože, te pomaže u obnovi i zaštiti kože.

Ulje oraha – Izuzetno bogato omega-3 masnim kiselinama koje pomažu u jačanju kožne barijere, smanjuju upale i podstiču zdraviji izgled kože.

Aloe vera – Poznat po svojim umirujućim i hlađenim efektima, idealan za tretman opekotina od sunca, hidrataciju i smanjenje upale.

Ricinusovo ulje- izuzetno je bogato ricinoleinskom kiselinom, vrstom masne kiseline koja ima protivupalna i hidratantna svojstva. Tradicionalno se koristi za ublažavanje suve i iritirane kože, te je efikasno u tretmanu akni zbog svojih antibakterijskih svojstava. Ricinusovo ulje je takođe popularno u proizvodima za negu kose jer podstiče rast kose, jača folikule i hidrira suve vlasišta.

Vitamin AD – kombinacija je dva esencijalna vitamina, A i D, koji su ključni za održavanje zdrave kože. Vitamin A pomaže u obnovi ćelija kože, poboljšava teksturu kože i smanjuje vidljivost finih linija i bora. Vitamin D igra važnu ulogu u zaštiti kože i smanjenju upala. Ova kombinacija je korisna u tretmanima za kožu sklonu ekcemima i psorijazi, kao i za poboljšanje opšteg izgleda i zdravlja kože.

 

Važna Napomena

Pre nego što samostalno kreirate svoju kremu, toplo preporučujemo da se konsultujete sa lekarom ili farmaceutom. Važno je osigurati da izabrani sastojci neće izazvati alergijske reakcije ili interakcije sa drugim proizvodima koje koristite ili stanjima kože koja imate. Naš cilj je da vaše iskustvo bude sigurno i zadovoljavajuće, stoga ne oklevajte da potražite stručni savet.

Shopping Basket